28.11.2019

КОМПАКТЕН ЧЕЛЕН ТОВАРАЧ YANMAR V80: ПО-МАЛКО ЕМИСИИ, ПОВЕЧЕ МОЩНОСТ

Проектиран с мисъл за маневреност и ефективност, компактния челен товарач модел V80 е лесен за управление, дори когато се ползва в трудни условия.

Задвижван от мощен Stage V Yanmar двигател от нова генерация, V80 ви дава едно изключително представяне. С фокус към екологичните показатели, замърсяващите емисии са намалени с до 90% посредством подобрени горивна и инжекторна системи, заедно със стандартно монтираните катализатор (DOC) и филтър за твърди частици (DPF).

V80 може да достигне скорости от 20 км/ч на пътя (или 36 км/ч при high-speed версията) има граничен товар на преобръщане 3770кг и мощност от 63к.с. Оператора разполага с 46.2 kW номинална мощност (при 2200 об/мин.) и 241Nm въртящ момент (при 1,430 об/мин.). Паралелната кинематика дава възможност да се вдига и товари бързо и прецизно без да е необходимо постоянно да се регулира ъгъла на товара, оставяйки оператора да се концентрира върху това къде точно да постави товара. Моделът V80 има компактни габаритни размери във всеки един аспект; височина (<2.7м), ширина (<1.8м), дължина (<5.1м) и радиус на завой (по следата на гумите <2м), което допринася за високата маневреност.

Хидростатичната трансмисия доставя висока мощност и плавни движения, давайки на оператора голяма теглителна сила за ефективно прибутване или копаене и добро придвижване дори по стръмни наклони. Много от контролните уреди са с нов дизайн и разположение за бърза работа и подобрен мониторинг на машината.

3.5″ дисплей показва данни за машината и двигатела, а модерното интерфейс меню е подобно на това на дисплея на смартфон