13.06.2023

БАТА АГРО 2023: Поредно силно участие с нови марки

От 15 до 19 май на летището край Стара Загора се проведе 15-ото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО 2023. Сред многобройните фирми-участници и наситената конкуренция ясно се открои щанда на Прайм Технолоджийс, който привлече посетителския интерес с техника от ArmaTrac, YTAGRI, Yanmar, Del Morino, както и с двете нови марки в гамата на дружеството – Cast Loaders и Eurospand.

На щанда на вниманието на посетителите основно бе привлечено от тракторите ArmaTrac, като представените модели бяха с мощности от 70 к.с. до 126 к.с. Те се търсят от клиентите заради тяхното високо качество, голяма производителност и сравнително нисък разход на гориво. Вече над година и половина дружеството постепенно, но успешно се налага като официален представител и сервиз на реномирания турски бранд в България.
От марката Yanmar посетителите успяха да видят отблизо компактен трактор Yanmar с мощност 47 к.с. и вариотрансмисия. Заедно с него традиционно бяха представени мини багери Yanmar, които са хит на българския пазар през последните няколко години. Особено интересен бе моделът ViO33, оборудван с тилт-ротатор Steelwrist X04.

От YTAGRI дебютираха нови продукти – сеносъбирачи и сенообръщачи, а също и балираща машина. Както винаги, голям интерес имаше към мулчерите Del Morino заради отличната комбинация от качество и цена.

Една от новостите, която предизвика голям посетителски интерес, бе новата марка навесни торачки Eurospand, допълнила наскоро разширяващото се портфолио на Прайм Технолоджийс. Гамата на Eurospand е доста широка и включва модели за различни видове селскостопански площи, в т.ч. за овощни градини.

Друга забележителна новост бе изложеният компактен челен товарач Cast Loaders от италианския производител Cast Group. Новото партньорство с тази компания допълва гамата с изключително практични малки товарачи, които са особено подходящи за работа в птицеферми, сградното и ландшафтното строителство.