27.03.2020

Колесните багери Yanmar - мощни, ефективни и комфортни

Като истински партньори в работата, колесните багери на Yanmar са точно този тип техника, който всеки оператор иска да има на обекта си – от сградно, пътно и инфраструктурно строителство до озеленяване и поддържане на паркове.

В гамата колесни багери на Yanmar влизат три модела: B75W (работна маса 7,4 т), B95W (9,3 т) и B110W (11 т). Те се захранват от най-съвременни Yanmar двигатели, които са икономични и в същото време щадят околната среда. Вградената система за управление Smart Control осигурява на оператора максимална управляемост на машината. Много от работните функции могат да бъдат адаптирани според предпочитанията на багериста и условията на строителния обект. Това прави работата с багера по-ефективна, по-производителна и повишава производителността. Операторът може да определя оптималната мощност за различните задачи, което намалява до минимум загубите на енергия и време.

Ходовата част съчетава висока проходимост и теглителна сила. Тъй като използва окачен преден мост с ъгъл на отклонение 14°, колесният багер е абсолютно стабилен дори върху съвсем неравен терен. Машината може да бъде конфигурирана според изискванията на всеки един клиент благодарение на широката гама от допълнително оборудване: стабилизатори, опорни плочи, предно гребло, колесна формула с всички завиващи колела, допълнителен педал за газта, функция на греблото за следване профила на терена и др.

Ергономично проектираната кабина предлага на оператора изключително комфортно работно място, спомагащо за по-голямата ефективност при работа.

Като се започне от елегантно подредените и лесни за ползване дисплеи и се продължи към щедро оразмерените жабки за личен багаж и се стигне до меките облицовки и климатроника (опция), едно е ясно – работното място в колесните багери е създадено изключително според потребностите на съвременните оператори.

Благодарение на четирите независими хидравлични кръга колесните багери Yanmar предлагат възможности за изпълнение на най-разнообразни задачи с различен прикачен инвентар. Хидравличните кръгове могат да се използват едновременно, тъй като не са зависими един от друг.