18.04.2022

Нови мини багери Yanmar привлякоха посетителите на АТЕСТ ЕКСПО 2022

Прайм Технолоджийс участва на изложението АТЕСТ ЕКСПО 2022, което се проведе от 30.03 до 02.04 в Интер Експо Център – София. Събитието бе отлична възможност да представим за първи път пред широката строителна публика в България нови модели и новия премиум червен цвят на мини багерите на Yanmar.

Един от централните експонати на щанда бе моделът SV15 VT (1,5 т). Той е представител на мини багерите с работна маса от 1,5 т до 2 т от серия SV, които Yanmar обнови през миналата година. Характерно за SV15 VT е, че хидравличната му система разчита на две зъбни помпи, но всички останали системи и функции са както на останалите премиум модели SV с две бутални помпи с променлив дебит и една зъбна.
Неслучайно Yanmar SV15 VT бе представен във версия с навес, а не с кабина. Този вариант има от една страна преимуществото на по-атрактивната цена. От друга страна, през топлите сезони, когато се изпълняват основно строителните работи, комфортът е съизмерим с този в кабината, още повече, че усещането за просторност е по-голямо при версия с навес.

Посетителски интерес привлече и мъникът SV08 с работна маса 1 т. Освен че е най-лекият модел в гамата, той е с изключително компактни размери, което го отличава съществено от другите предложения на пазара в същия клас. Това е една от причините този модел да се радва на голямо търсене в България.
Големият хит на българския пазар – Yanmar ViO26 (2,6 т), също заемаше централно място на щанда на фирмата. Това е изключително производителна и транспортабилна машина, чиято надстройка при завъртане изобщо не излиза извън габарита на ходовата част.

Компания на мини багерите Yanmar правеше колесният мини дъмпер Thwaites с полезен товар 2 т. От Прайм Технолоджийс отчитат нарастващ интерес към този тип техника и осъзнаване на клиентите, че конвенционалните малки камиончета не вършат особена работа на строителни обекти с денивелация и труден терен.
В крайна сметка откритият щанд на Прайм Технолоджийс се открои с фокуса си върху компактните строителни машини от висок клас, които, благодарение на изключителната си надеждност, ефективност, производителност, комфорт и икономии на гориво, стават все по-предпочитани от българските строителни фирми.