22.06.2022

Новостите от Yanmar Agriculture идват през септември

На изложението GaLaBau 2022 (14-17 септември, Нюрнберг, Германия) Yanmar ще представи нова 5-годишна гаранция за тракторите от серии SA, YT2 и YT3, нови модели инвентар с марка YTAGRI и новата серия трактори YM.

Yanmar ще се възползва от изложението GaLaBau 2022, за да представи за първи път новата си удължена 5-годишна гаранция (или до 5000 моточаса) за своите компактни трактори от сериите SA, YT2 и YT3 с мощност от 22 к.с. до 60 к.с. Това нововъведение е в отговор на нарастващия интерес сред клиентите да оценяват общите разходи за придобиване, експлоатация и поддръжка (ТСО) при покупката на нов трактор. Така 5-годишната гаранция подчертава увереността на Yanmar във високото качество на техниката и осигурява на собствениците и операторите по-ниски разходи и спокойствие за състоянието на машините, без да се начисляват допълнителни суми.

На GaLaBau 2022 ще бъдат изложени първите представители на новата гама от прикачен инвентар с марка YTAGRI. Тя ще включва 250 модела, групирани в 12 различни категории. Цените ще бъдат много добри, а сроковете за доставка – кратки, заявяват от Yanmar. Прикачният инвентар е предназначен за всички модели трактори Yanmar, в т.ч. и за най-новата серия YM, но има съвместимост и с други марки трактори.

Централно място на щанда на Yanmar ще заемат тракторите от новата серия YM. Te ще бъдат пуснати в продажба през септември и са насочени към клиенти, които търсят баланс между качество и цена. Двата нови модела – YM347 (47 к.с.) и YM359 (60 к.с.) допълват съществуващата серия YT3 (47 и 60 к.с.), като предлагат всички системи за безопасност и комфорт, очаквани от клиентите.

Новите трактори от серия YM са оборудвани с дизелов двигател Yanmar TNV с Common Rail, осигуряващ по-малък разход на гориво и по-ниски разходи за експлоатация. Агрегатът е куплиран към изцяло синхронизирана трансмисия с 12 предни и 12 задни предавки, отличаваща се с плавно превключване на предавките в целия диапазон. Филтърът за частици (DPF) е разработен от Yanmar за дълъг експлоатационен живот от 6000 моточаса.

Тракторите YM са оборудвани стандартно с телематичната система Smart Assist Remote за дистанционно проследяване на работното и техническо състояние на машините.