20.03.2023

Прайм Технолоджийс и Yanmar на АГРА 2023

От 21 до 23 февруари в Международен панаир Пловдив се проведе Международната селскостопанска изложба АГРА 2023. Вниманието на посетителите и тази година привлече големият и атрактивен щанд на Прайм Технолоджийс, официален вносител на ArmaTrac, Yanmar, YTAGRI и Del Morino.

На тазгодишното изложение дружеството се представи пред широката публика с много по-голям фокус върху тракторите ArmaTrac.

На щанда с площ от 300 кв. м бяха изложени десет експоната с мощности от 70 к.с. до 125 к.с. Тракторите ArmaTrac се отличават с високо качество, голяма производителност и сравнително нисък разход на гориво. В тях се влагат модерни технологии, агрегати и компоненти от водещи световни марки, а сред най-търсените модели се открояват 1054Е + (105 к.с.) и 1104 Lux (110 к.с.).

Прайм Технолоджийс е официален представител на ArmaTrac вече над една година, като с увеличаване на динамиката на продажбите и утвърждаването на българския пазар идва и следващото предизвикателство – удовлетворяване на изискванията на клиентите от висококачествено следпродажбено обслужване. За целта от Прайм Технолоджийс са подготвени със складови наличности на резервни части и обучени сервизни екипи.
На голям посетителски интерес се радваше прикачният инвентар от марката YTAGRI: пневматична пролетна сеялка с торовнасяне, междуредов култиватор с торовнасяне, дискова брана с дисков валяк, шестдискова навесна косачка, култиватор за слята повърхност с 40 работни органа и зъбен валяк, продълбочител със зъбен валяк, балировачка и др.

На щанда не липсваше и практична техника за изкопи и транспортиране на земни маси и други видове материали. Едната от атракциите тук бе верижният мини дъмпер (кериър) Yanmar C30R-TV3 с полезен товар 2,5 т. Компания му правеше колесен мини дъмпер с марка Thwaites. Вниманието на посетителите привлякоха също верижните мини багери Yanmar, които намират приложение в селското стопанство за почистване на площи, напоителни канали, канавки и дерета, както и за подравняване на терени и черни пътища, строителство на огради, водопроводи и др.