13.01.2022

Строителните машини Yanmar с нов премиум червен цвят

Yanmar Compact Equipment възприе атрактивния премиум червен цвят глобално за всички свои машини. Новият цвят бе въведен най-напред на северноамериканския пазар през 2020 г., а сега дойде редът и на Европа, Близкия Изток, Африка, Азия и Южна Америка. Новият премуиум червен цвят привежда строителните машини в съответствие с общия имидж на Yanmar Group.

“Нашите дилъри и клиенти наистина харесват новия цвят”, заявява Джеф Пейт, директор Продажби в Yanmar Compact Equipment North America. “Всички усещат, че премиум червеното привлича вниманието на строителния обект, и точно както качеството и надеждността на нашите машини изпъкват в жълтото море от конкурентна техника в Северна Америка, така и нашият премиум червен цвят също добре се отличава”, допълва той.
Но промяната на познатия жълт цвят на Yanmar е нещо повече от козметична процедура. За Yanmar Compact Equipment символиката на тази промяна засяга японския производител в дълбочина.
“Yanmar Compact Equipment върви по пътя на трансформацията. Ние се стремим да станем глобален лидер в компактната техника и с помощта на нашите дилъри да предоставяме екологични бизнес решения на клиентите и на обществата, където те работят. От наша гледна точка премиум червеният цвят изпраща ясен сигнал, че ние сме една компания с ясна продуктова стратегия и че ние мислим и работим по нов начин, за да трансформираме нашите продукти, бизнес направления и нашата марка, създавайки още по-голяма стойност за клиентите ни”, обяснява Джулиано Пароди, генерален директор.

Понастоящем Yanmar Compact Equipment работи над няколко технологии за алтернативни горива и силово предаване, като наскоро представи прототипа на първия си електрически мини багер – новия SV17e. Той дебютира директно с новия премиум червен цвят. От гледна точка на бизнес трансформацията Yanmar Compact Equipment продължава да инвестира в производствена инфраструктура и в разширяване на глобалната си дилърска мрежа с цел да повиши близостта до крайните клиенти, да намали сроковете за доставка и да подобри допълнително следпродажбеното обслужване.