25.10.2021

Трактори Yanmar от серия YT2 - перфектното съчетание от производителност, ефективност и комфорт в класа от 35 к.с.

Със своите две уникални бижута в мощностния клас от 35 к.с. – YT235Q (с кабина) и YT235R (с ролбар), водещият японски производител не само удовлетворява напълно потребностите и очакванията на европейските клиенти, но и ги надминава.

Високата производителност на тракторите Yanmar от серия YT2 е осигурена от най-съвременен 3-цилиндров дизелов двигател Yanmar 3TNV88C. Той използва комбинация от най-модерни технологии, за да балансира оптимално изискванията за мощност, работоспособност и екологичност (по Етап V на ЕС): интелигентно електронно управление, система Common Rail, EGR с охлаждане и DPF филтър с автоматична регенерация.

Усъвършенстваната хидростатична трансмисия с лесно превключване между колесните формули 4х2 и 4х4 гарантира висока теглителна сила и оптимално сцепление на колелата с терена. Лесната смяна на посоката на движение става чрез двойка педали – един за преден и един за заден ход. С максимална скорост от 31 км/ч тракторите от серия YT2 се придвижват бързо до обработваемата площ или до следващата си задача, предлагайки усещане за управление на лек автомобил както на асфалтовия път, така и извън него. Електронната система, превключваща между бърза и бавна скорост, помага ефективно за завиване с по-малък радиус и прави машината отлично решение за работа в тесни пространства. Поддържането на една и съща скорост става чрез доказаната система за Cruise Control.

За върховото ниво на комфорт основен принос има просторната кабина с окачване на гумени тампони за минимум вибрации и шум в нея по време на работа. Регулируемата кормилна колона позволява на оператора да адаптира интериора перфектно според своята височина, поза и усещане за удобство. Луксозната седалка е регулируема във всички посоки и разполага с лумбална опора и регулируем подглавник. Климатичната инсталация, част от стандартното оборудване, и равният под завършват цялостното усещане за премиум комфорт.