24.09.2020

Yanmar представя компактните си трактори на изложението Salonvert 2020

Yanmar Europe участва на изложението Salonvert 2020, което се провежда на открито от 22 до 24 Септември в Сен Шерон, близо до Париж. Компанията представя на своята открита площ цялата си гама компактни трактори, включваща сериите SA, YT2, YT3 както и съвсем новата YM3. Различните модели се предлагат с мощности от 22 до 60 к.с. и се отличават с висока производителност, отлична видимост и оптимален комфорт за оператора.

Водещият японски производител Yanmar предлага пълна гама компактни трактори за професионална работа в различни сектори като селско стопанство, озеленяване и комунални услуги. Тракторите от тази марка са известни със своята издръжливост, надеждност и нисък разход на гориво. Те се отличават също с най-съвременни технологии като дизеловите двигатели по Етап V на ЕС, телематичната система SmartAssist за дистанционно проследяване на работното и техническото състояние на машините и първата хидро-механична вариотрансмисия i-HMT за трактори под 50 к.с.

Водещият японски производител Yanmar предлага пълна гама компактни трактори за професионална работа в различни сектори като селско стопанство, озеленяване и комунални услуги.

Tракторите от тази марка са известни със своята издръжливост, надеждност и нисък разход на гориво. Те се отличават също с най-съвременни технологии като дизеловите двигатели по Етап V на ЕС, телематичната система SmartAssist за дистанционно проследяване на работното и техническото състояние на машините и първата хидро-механична вариотрансмисия i-HMT за трактори под 50 к.с.

Новата серия трактори YM3 е съставена от два модела с ролбар – YM347 (47 к.с.) и YM359 (60 к.с.), съобразени с бюджетните изисквания на европейските клиенти. Тези модели допълниха съществуващата серия YT3 (47 к.с. и 60 к.с.), предлагайки всички необходими функции за безопасност и комфорт, очаквани от клиентите. От своя страна тракторите от серии YT2 и YT3 са в премиум сегмента. 

Моделът YT347 е първият трактор в света под 50 к.с., който се оборудва с хидро-механична вариотрансмисия (i-HMT). Така комфортът от придвижването с голям селскостопански трактор от най-висок клас вече е възможен и при компактните машини. Най-малките трактори от серия SA разполагат със съвсем нов дизайн на кабината, която, въпреки че запазва компактността на машината, е много комфортна и просторна.

Изложението Salonvert 2020 се провежда в съответствие с изискванията на епидемичната обстановка във Франция. От 1 Септември френското правителство разрешава такъв тип събития на открито с максимум 5000 посетители.