25.06.2024

Yanmar представя новите компактни трактори от серия SA

Професионалните трактори от серия SA с мощност от 22 до 26 к.с. са универсални и високопроизводителни машини, които поставят нови стандарти за лесна поддръжка и управление, икономия на гориво и комфорт за оператора. Yanmar представя три различни модела: SA222, SA326 и SA426, като всеки се отличава със свои специфични характеристики, целева група клиенти и работни приложения.

Yanmar-SA222_4593

Новите трактори от серия SA разполагат със задвижване на четирите колела и предлагат висока производителност, комфорт и плавна работа благодарение на мощната двустепенна хидростатична трансмисия, която е част от стандартното оборудване. Доказаните двигатели с Common Rail постигат желания баланс между висока мощност, производителност и минимални емисии, като по този начин щадят максимално околната среда. Всички нови трактори от серия SA, задвижвани от двигатели по Етап V, се предлагат с безплатна 5-годишна гаранция за дълга и безпроблемна експлоатация.

Yanmar SA222 е супер компактен трактор, предназначен за малки земеделски стопанства и фирми за озеленяване. Със своя двигател Yanmar от 22 к.с. той предлага гъвкавост, лесно управление и маневреност. Предлага се стандартно с функции като блокиране на диференциала, педали, разположени един до друг, удобна седалка и опции за монтаж на косачка и товарачна уредба. Отличава се с прецизно управление за ефективно косене между редове или придвижване в тесни пространства.

На свой ред Yanmar SA326 е здрав, издръжлив и стабилен трактор, подходящ за дребномащабно земеделие, озеленяване и леки строителни задачи. Със своя двигател Yanmar с мощност 26 к.с. и висок въртящ момент, както и с малкия си радиус на завиване, той превъзхожда конкуренцията по вдигане на тежки товари и маневреност. Разполага със серво управление на кормилната уредба и възможност за работа с широка гама от прикачен инвентар.

Третият модел Yanmar SA426 е високопроизводителен трактор, оборудван с по-големи колела. Той е подходящ за средно големи ферми, дейности по озеленяване и средномащабни земеделски стопанства. Проектиран е за работа по пресечени терени и се отличава с по-висок клиренс и забележителна здравина и стабилност при работа в трудни условия. Моделът SA426 е оборудван с двигател с мощност 26 к.с. и предлага както по-голяма скорост и ефективност, така и по-висока производителност и надеждност. Разполага с луксозна седалка и голям резервоар за по-малко престои за зареждане с гориво.

Yanmar-Tractor_4613