19.07.2023

Yanmar пуска на европейския пазар над 250 модела прикачен инвентар под марката YTAGRI

Yanmar въвежда богата гама от прикачен инвентар за трактори Yanmar и за други марки, предназначени за най-различни приложения. Очаква се те да бъдат с конкуренти цени и кратки срокове за доставка. За производството им отговаря Yanmar Турция, като прикачните устройства ще се отличават с познатото надеждно качество на Yanmar и високото ниво на следпродажбено обслужване от европейската дилърска мрежа на Yanmar.

Гамата на YTAGRI е съставена от 12 продуктови категории, покриващи всички комунални и селскостопански приложения. Тези категории включват:

– Селско стопанство: инвентар за манипулиране на слама и фураж, торене, почвообработка, засяване, прибиране на реколта и междуредови култиватори;
– Животновъдство: техника за хранене и доене;
– Благоустройство и озеленяване: косачки, култиватори;
– Лозя: култиватори, продълбочители.

Предлаганият прикачен инвентар YTAGRI има едно важно отличително качество – лесното използване. То е резултат от работата на екипа на Yanmar Europe в тясно сътрудничество с Yanmar Турция за адаптиране на прикачните устройства според потребностите на европейските клиенти, като например необходима мощност, особености на обработваните площи и местно законодателство, в т.ч. разработване на комплекти за отделни пазари. Това е възможно дори за малки поръчки с минимални модификации.

В склада на Yanmar Europe в Холандия ще се поддържат винаги наличен набор от 21 от най-използвани прикачни устройства. Целта е да се доставят за кратко време до официалните представители на Yanmar в Европа. Това са най-вече косачки, храсторези, ротационни култиватори (със странично изместване) и техните работни органи. Всички останали видове прикачен инвентар могат да се доставят за кратко време от завода в Измир (Турция).

Прикачният инвентар YTAGRI се предлага с 2 години гаранция, като мрежата от официални представители на Yanmar в Европа има ангажимент за следпродажбено обслужване, поддръжка и ремонти. Целта на Yanmar е да предложи всички видове прикачен инвентар за трактори до 300 к.с., а това ще е от голяма полза за клиентите, които ще могат да работят само с един партньор за следпродажбено обслужване и поддръжка.